Hulp gevraagd

Onze musicalproducties kunnen wij natuurlijk niet alleen organiseren, daarom hebben wij regelmatig hulp nodig van bijvoorbeeld vrijwilligers. Lijkt het je leuk om ervaring op te doen in het theater of rondom musicalproducties? Of wil jij graag iets betekenen voor cultuur in jouw regio? Laat het ons snel weten!

Kap & Grime

Voor een vergoeding zijn wij op zoek naar minimaal 2 ervaren kappers die o.a. ervaring hebben met het opmaken van pruiken. Daarnaast zijn wij op zoek naar minimaal 2 ervaren grimeurs. We vragen daarvoor beschikbaarheid (in overleg) in de maanden juni/juli/september om kennis te maken met de cast, een beeld te hebben in de rolverdeling, schema's op te stellen en uiteraard vragen wij aanwezigheid tijdens de (voor)generale en de uitvoeringen in september (21 t/m 25 september 2022).

Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Stuur dan snel een bericht via ons contactformulier!

Changeurs

Tijdens voorstellingen zie je soms wel eens mensen in zwarte kleding op het podium voorbij rennen met verschillende decorwisselingen, dat zijn dus changeurs. Ook voor onze nieuwe productie zijn wij op zoek naar stressbestendige, zelfstandige en vooral gezellige vrijwilligers die in de periode juni t/m september 2021 zo nu en dan mee kunnen draaien tijdens doorlopen (dagrepetities in weekenden), repetitieavonden (maandag) en natuurlijk beschikbaar zijn tijdens de (voor)generale en de uitvoeringen in september (21 t/m 25 september 2022).

Stuur ons snel een berichtje via het contactformulier bij interesse!

Kleedsters / Naaisters

Wij zorgen zelf al voor een hoop kleding op maat voor alle deelnemers waardoor wij meestal minimale hulp nodig hebben van de naaisters. Wij zoeken vrijwillige naaisters die in de periode van juni t/m september 2022 tijd kunnen vrijmaken om soms een pak of jurk te vermaken of een bepaald kledingstuk in verschillende maten kunnen maken. Kan je hierin meehelpen achter de schermen? Dan zijn we daar enorm blij mee! Daarnaast zoeken we op 21 t/m 25 september 2022 kleedsters. Dit zijn de dames die snel kunnen bijspringen in de coulissen of in de kleedkamers voor snelle omkleedpartijen en die de kleedkamers een beetje op orde kunnen houden, voor, tijdens en na de voorstellingen.

Spreekt een van deze functies jou aan? Stuur ons snel een berichtje via het contactformulier!

Decorbouwers

Ben je (gepensioneerd) timmerman, ontwerper, houtbewerker, meubelmaker of ben je gewoon ontzettend handig? Heb je soms wat vrije dagen en zou je graag iets willen betekenen voor cultureel Waalwijk? We zoeken zowel denkers, ontwerpers als uitvoerders.
Stuur ons een berichtje bij interesse via het contactformulier.

Ambassadeurs &
Bestuursleden!

Voor de juiste weg naar succes kunnen we altijd mensen gebruiken die ons willen helpen met het verspreiden van (nieuws)berichten, contact kunnen leggen met diverse mediakanalen en zich in willen zetten om sponsoren te werven en wellicht mee kunnen helpen/denken om de kaartverkoop nog beter te laten verlopen. Als mede bestuurslid mag jij ook nog eens meedenken over belangrijke keuzes die gemaakt moeten worden. Ben jij zo'n enthousiasteling en zou je tijd vrij kunnen maken om ons te helpen? Stuur dan graag een berichtje via het contactformulier.